45+ saker att göra i Stockholm – aktiviteter och sevärdheter

Det finns nästan oändligt med saker att göra i Stockholm – museer av alla slag, historiska platser, sevärdheter och en lång rad spännande aktiviteter och upplevelser.

Vi skrev denna lista för att ge dig så mycket inspiration som möjligt, ”rakt på sak”. Mängder med tips utan onödigt ”fluff”.

Både du som besöker Stockholm för första gången och du som bor här kommer garanterat att få idéer på vad du kan göra.

Vad intresserar dig? Hoppa dit direkt!

Sevärdheter i Stockholm

Här hittar du våra tips på några av Stockholms viktigaste sevärdheter, platser och museer. Glöm inte att ”krydda” med några av de aktiviteter som vi listar längre ner.

Gamla Stan

Gränd i Gamla stan i Stockholm

Gamla Stan är platsen där Stockholm grundades 1252. Detta är huvudstadens hjärta – då som nu. Atmosfären här är alldeles speciell med medeltida hus i gula kulörer och smala kullerstensgränder. Vandra omkring eller besök slottet och livrustkammaren som också ligger här. Inför jul får du inte missa Gamla stans julmarknad.

Stadshuset

Stockholms Stadshus

Stockholms Stadshus från 1923 ritades av arkitekt Ragnar Östberg. Det sägs att han inspirerats av Dogepalatset och Markuskyrkans klocktorn i Venedig. Här hålls Nobelfesten i Blå hallen. Ta snygga bilder i stadshusparken (gratis) eller gå på en 45-minuters guidad visning (köps på plats) för att uppleva byggnadens vackra interiör. Under sommarhalvåret går det även att klättra upp i tornet för att få en härlig panoramautsikt.

Strandvägen

Promenad längs Strandvägen i Stockholm

Strandvägen är Stockholms förnämsta gata. Denna trädplanterade esplanad är också ett utmärkt promenadstråk längs med kajen ut mot Djurgården. En plats för livsnjutare – särskilt en solig dag. Det är härifrån skärgårdsbåtarna går.

Djurgården

Djurgården

Lummiga Djurgården i centrala Stockholm är huvudstadens mest besökta rekreationsområde. Vandra omkring eller cykla i den enorma Kungliga Nationalstadsparken. Här finns också några av stadens bästa sevärdheter.

 • Vasamuseet
 • Skansen
 • Gröna Lund
 • ABBA-museet
 • Nordiska museet
 • Etnografiska museet
 • Junibacken
 • Liljevalchs konsthall
 • Prins Eugens Walemarsudde
 • Spritmuseum
 • Tekniska museet
 • The Viking Museum
 • Thielska galleriet
 • Vrakmuseet

Vasamuseet

Vasamuseet

På Vasamuseet hittar du örlogsskeppet Vasa, världens bäst bevarade 1600-talsskepp. Det var under sin jungfruseglats 1628 som det präktiga skeppet sjönk, mitt i Stockholm. 333 år senare bärgades det och har sedan dess restaurerats kärleksfullt. Hela 98 procent av skeppet består av originaldelar. Till och med masterna står upp. En fascinerande upplevelse med spännande utställningar, filmvisning och audioguide.

Skansen

Skansen

Skansen – världens äldsta friluftsmuseum, tillika Stockholms djurpark. Denna sevärdhet är lika uppskattad av stockholmare som turister. Här finns ett historiskt Sverige i miniatyr med 150 riktiga gårdar och boningshus från hela landet. Under årets lopp firas svenska traditioner här och olika aktiviteter äger rum – lucia, midsommar, valborg, julmarknad och julbord. Ute på Skansen hittar du även Skansenakvariet, Baltic Sea Science Center, ett aphus och Lill-Skansen med dess djur för de minsta.

Skeppsholmen och Kastellholmen

Kastellholmen

Mitt i Stockholm, mellan Djurgården och Gamla Stan, ligger två små öar som du kan nå till fots via broar: Skeppsholmen och Kastellholmen. Förutom att njuta av vackra vyer, sköna promenader och kanske en fika finns det flera intressanta museer att upptäcka.

 • Moderna Museet
 • Stockholm Toy Museum
 • Östasiatiska museet

ABBA The Museum

ABBA The Museum

Gillar du ABBA eller popmusik generellt måste du besöka ABBA: The Museum. Deras slogan är ”Walk in. Dance out”, vilket sätter fingret på vad du kan förvänta dig. Här hittar du bandmedlemmarnas kläder, bandets originalprylar, guldskivor och mycket mer. Du bjuds också in att bli en femte ABBA-medlemmen och sjunga på scen och i studio med hjälp av virtuell teknik. ”You’ll be having the time of your life…”!

Fotografiska

Fotografiska Stockholm

Fotografiska museet i Skärgårdshamnen i Stockholm är ett fantastiskt ställe för dig som är ute efter en unik upplevelse. Här får du upptäcka världen ur fotografers perspektiv – både etablerade världsberömda fotokonstnärer och uppstickare. Fotografiska är inte bara för dig som uppskattar foto och konst utan även för dig som söker nya perspektiv och inspiration i livet generellt. Här finns dessutom en prisbelönt restaurang som är värd ett besök i sig (entré ingår om du bokar bord där). Det finns även ett café med skön panoramautsikt, fikabuffé – och på söndagar ­– Afternoon Tea.

Kungliga slottet

Kungliga slottet

Kungliga slottet är ett av Europas största och mest levande slott. Här finns över 600 rum fördelade på elva våningar. Som besökare kan du upptäcka den spännande Skattkammaren, de präktiga Representationsvåningarna och Museum Tre Kronor som visar slottets intressanta medeltida historia. På sommaren kan du även se Gustav III:s antikmuseum och Slottskyrkan. Missa inte högvaktsavlösningen och den lite speciella butiken Kungliga Slottsboden.

Livrustkammaren

Livrustkammaren

Livrustkammaren är en fascinerande sevärdhet som vittnar om Sveriges militära historia och kungliga förflutna. Här finns mer än 30000 föremål. Dräkter, praktföremål, vapen och paradutrustningar. Flertalet har koppling till svenska kungligheter från Gustav Vasa till nutid. Du hittar bland annat Gustav II Adolfs uppstoppade häst från slaget vid Lützen 1632 och Gustav III:s maskeraddräkt från attentatet på operan 1792.

Stadsmuseet

Stockholms Stadsmuseum

Stadsmuseet är som namnet antyder Stockholms museum. Här får du följa med på en resa 500 år tillbaka i historien. Upptäck människor, miljöer och händelser som tillsammans definierar huvudstadens historia och själ. Det är gratis entré för alla till Stockholms Stadsmuseum.

Historiska museet

Historiska museet

Upplev och utforska Sveriges historia på Historiska Museet i Stockholm, från äldsta forntid till vikingatid och medeltid. Här finns över 10 miljoner föremål. Men det är mycket mer än en imponerande samling prylar – här får du höra berättelsen bakom och höra om människors livsöden från olika tider. Missa inte guldrummet, museets skattkammare med 52 kg guld och över 200 kg silver! Biljetter köper du på plats.

Moderna Museet

Moderna Museet

Moderna Museet ligger vackert till ute på Skeppsholmen och har en imponerande samling modern och samtida svensk och internationell konst. Förutom tillfälliga och roterande samlingar finns en permanent konstsamling – en av de främsta samlingarna i Europa. Här hittar du bland annat Henri Matisses Marockanskt landskap (Akantus), Eva Hesses skulptur Utan titel och Robert Rauchenbergs Monogram.

Prins Eugens Waldemarsudde

Prins Eugens Waldemarsudde

”Sveriges vackraste konstmuseum”. Så beskriver Prins Eugens Waldemarsudde sig själva och vi är beredda att hålla med. Prins Eugen, son till kung Oscar II och drottning Sophia, var en viktig konstsamlare med fokus på svenska, nordiska och franska konstnärer. Omkring 7000 verk – bildkonst, konsthantverk och skulpturer – finns i samlingen. Exempelvis av Anders Zorn, Ernst Josephson, Julia Beck och Sven X:et Erixon. Varför ”vackraste”? Jo hela utställningen visas i prinsens forna hem på Djurgården. Att bara vandra genom rummen är en upplevelse i sig!

Avicii Experience

Avicii Experience Stockholm

Avicii Experience i Stockholm är en gripande och minnesvärd resa genom den ikoniska svenska DJ:ns banbrytande musik och liv. Du får en nära och rörande upplevelse av Tim Berglings konstnärliga arv.

Hallwylska Museet

Hallwylska Museet i Stockholm

Hallwylska Museet på Hamngatan i centrala Stockholm är ett privatpalats från sekelskiftet 1900. Det var bebott fram till 1930 och sedan dess är det ett av stadens mest uppskattade museer. Hallwylska är resultatet av en persons vision. Wilhelmina von Hallwyl (1844-1930) var en av Sveriges främsta konstsamlare, vars samling du kan utforska genom husets minst sagt mäktiga lokaler. Barn och ungdomar till och med 18 år går in gratis.

Medelhavsmuseet

Medelhavsmuseet

På Medelhavsmuseet kan du upptäcka forna civilisationer kring Medelhavet och från Mellanöstern. Upptäck Egyptens 7000 år gamla historia, utforska föremål från antikens Grekland och Rom, lär dig mer om Cyperns historia och kultur och missa inte museets exklusiva guldsamling!

Nationalmuseum

Nationalmuseum

Anrika Nationalmuseum från 1792 är Sveriges konst- och designmuseum. Här finns skulpturer, måleri, grafik och teckningar från 1500-talet till sekelskiftet 1900. Dessutom finns konsthantverk och design ända fram tills idag. Gratis entré för alla under 20 år.

Drottningholms slott

Drottningholms slott

Vill du göra en dagsutflykt från Stockholm är Drottningholms slott en given destination. Detta är Kungaparets permanenta bostad sedan 1981, men större delen av slottet och slottsparken är öppen för besökare. Slottet finns med på UNESCO:s världsarvslista och är det bäst bevarade 1600-talsslottet i Sverige.

Riddarholmskyrkan

Riddarholmskyrkan

På sommaren kan du besöka Riddarholmskyrkan, Stockholms enda bevarade medeltida klosterkyrka. Denna mäktiga byggnad är också de svenska kungarnas gravkyrka. Undrar du var Magnus Ladulås och Karl Knutsson Bonde ligger begravda så hittar du svaret här. Samtliga svenska regenter från Gustav II Adolf (d. 1632) till Gustaf V (d. 1950) förutom drottning Kristina ligger begravda här.

Tekniska museet

Tekniska museet

Är du bara det minsta nyfiken på teknik och vetenskap bör du besöka Tekniska Museet på Djurgården. Här finns alltid flera spännande utställningar på olika teman – ofta med mycket interaktion. Det kan vara allt från mörka och fuktiga gruvgångar, via AI och datorspelsteknik i 3D till solenergi och upptäcktsresor genom rymden.

Nordiska museet

Nordiska museet

Nordiska museet i Stockholm är en kulturell skattkista som ger dig en fascinerande inblick i nordisk livsstil och tradition genom en imponerande samling av föremål och utställningar. Tillfälliga utställningar ger ständigt nya perspektiv i historiska och dagsaktuella teman.

Medeltidsmuseet

Medeltidsmuseet

På Medeltidsmuseet kan du uppleva Stockholm så som staden var på medeltiden, i varje fall delar av den. Vandra omkring bland gamla gator och lär dig mer om hur staden vuxit fram genom tiderna. Museet tvingades tyvärr flytta och det är oklart när det nya museet öppnar igen i Börshuset. Under våren 2024 kommer dock Medeltidsmuseet att börja anordna stadsvandringar och andra evenemang i väntan på nya lokaler.

Junibacken

Junibacken Stockholm

Astrid Lindgrens Junibacken är en mycket uppskattad upplevelse för barn i Stockholm. Här får de minsta träffa Pippi Långstrump, Ronja Rövardotter, Emil i Lönneberga och många fler härliga sagofigurer. Det finns mängder med möjligheter till lek, teater, gå på utställning, sång och musik. Tanken bakom Junibacken är att tända gnistan till ett livslångt läsande. Se fram emot ett roligt och lärorikt äventyr!

Armémuseum

Armémuseum

Armémuseum bjuder på ett unikt perspektiv av svensk historia. Här får du uppleva hur människor påverkats av krig och konflikter från 1500-talet till nutid. Bland utställningarna finns krig och fred 1500-1800-talet samt 1900-talet, Raoul Wallenbergs rum, Sadelkammaren, Basker blå, Vapen & rockar samt Moderna vapen. Gratis inträde för barn och ungdomar till och med 18 år.

Artipelag

Skulptur på Artipelag - ett av många intressanta saker att göra i Stockholm

Artipelag är ett imponerande konstmuseum i Stockholms skärgård, alldeles intill vattnet. Det var BabyBjörns grundare Björn Jakobson som tillsammans med sin fru Lillemor tog initiativet till denna mötesplats för konst, god mat och aktiviteter. I de snyggt designade lokalerna (över 10000 kvadratmeter) visas olika tillfälliga utställningar. Utomhus finns naturstigar med konst (gratis). Biljetter till utställningen kan du köpa på plats.

Thielska Galleriet

Thielska Galleriet

Ute på Blockhusudden på Djurgården ligger konstmuseet Thielska Galleriet. Hela huset byggdes 1907 för att husera finansmannen Ernest Thiels imponerande konstsamling. Konsten och huset bildar en enhet och skapar en skön helhetsupplevelse. Här hittar du bland annat konstverk av Edvard Munch, Bruno Liljefors, August Strindberg, Carl Larsson, Eugène Jansson och Anders Zorn. Nietzsches dödsmask finns i tornrummet.

Paradox museum

Paradox Museum i Stockholm

Paradox museum är ett museum för synvillor i Stockholm. Här kan du uppleva häftiga illusioner och paradoxer. Hela 70 olika galna upplevelser finns att upptäcka och dessutom får du lära dig mer om vetenskapen bakom.

Naturhistoriska riksmuseet

Naturhistoriska museet

På Naturhistoriska museet finns ett tiotal permanenta utställningar om dinosaurier, djur, människan och naturen. Det är en resa genom evolution, biologi, geologi, forskning och expeditioner. Här finns Sveriges största filmkupol, Cosmonova, som tar dig med ner i vulkaner, havens djup eller ut på asteroidjakt i rymden. Tyvärr är Naturhistoriska museet stängt i skrivande stund. Förhoppningsvis öppnar det igen under 2024.

Riksdagshuset

Riksdagshuset

Riksdagshuset – hjärtat av svensk demokrati. Få känner till att det är möjligt att få en spännande guidad tur här helt gratis! Dessutom finns en separat tur som endast handlar om konsten i Riksdagshuset.

Skogskyrkogården

Skogskyrkogården

Skogskyrkogården i Stockholm finns med som ett av världsarven på UNESCO:s lista. Vad är så speciellt? Jo, Skogskyrkogården anses vara ett framstående exempel på hur ”arkitektur och ett formgivet kulturlandskap från vårt århundrade sammansmälts till en kyrkogård”, enligt UNESCO. Den har haft stort inflytande på hur kyrkogårdar utformas världen över. Du kan besöka kyrkogården själv eller gå med i en av de visningar som ibland hålls (se kyrkogårdens hemsida). Är ni en grupp kan ni boka en gruppvisning.

Storkyrkan

Storkyrkan i Stockholm

Storkyrkan är Stockholms medeltida domkyrka, eller katedral om man så vill. Den omnämns för första gången 1279 och är den äldsta av Stockholms medeltida byggnader som använts oavbrutet för sitt ursprungliga ändamål. Kyrkan används till gudstjänster och konserter och har använts till kungliga kröningar och vigslar sedan 1300-talet. Du hittar Storkyrkan i Gamla stan, mellan slottet och Stortorget. Entré betalas på plats. Barn och ungdomar under 18 år går in gratis.

Millesgården

Millesgården

Millesgården på Lidingö var från 1908 den berömde skulptören Carl Milles och hans fru konstnären Olga Milles hem. Idag är det ett sevärt museum med vidsträckt skulpturpark, antiksamling och konstnärshem. Det finns även en konsthall med tillfälliga utställningar. Museet är öppet under hela året, även skulpturparken (alla gångar sandas dock inte).

Nobel Prize Museum

The Nobel Prize Museum Stockholm

Nobel Prize Museum är ett litet museum med mycket innehåll. Här får du lära dig mer om de ämnesområden som Nobelpriset handlar om – litteratur, naturvetenskap och fred ­– och hur upptäckterna inneburit nytta för mänskligheten. Innehållet visas genom unika föremål, filmer och guidade visningar. Vid sidan av den permanenta utställningen brukar det även finnas en tillfällig utställning på ett väl valt tema i Nobelprisets anda. På fredagskvällar bjuds på ett spännande program i bistron 18:00 – 19:00. Det kan exempelvis vara föreläsningar, debatt, performance, litterära samtal och dryckes- och matprovningar.

Bergianska trädgården

Bergianska trädgården - botanisk trädgård

Bergianska trädgården i Stockholm är en riktig oas som förenar botanisk mångfald med historisk charm. Den ligger vid Brunnsviken i den vackra Bergianska parken. Trädgården bjuder på en resa genom århundraden av växtliv. Här möts du av en imponerande samling växter – från svenska inhemska arter till exotiska varianter från världens alla hörn. Den lugna atmosfären och vackra omgivningen gör Bergianska trädgården till en perfekt plats för både botanikentusiaster och för dig som söker andrum från vardagen.

Sven-Harrys Konstmuseum

Sven-Harrys Konstmuseum

Sven-Harrys Konstmuseum är en konstnärlig pärla som förenar modern arkitektur med en imponerande konstsamling. Sven-Harry Karlsson var en byggherre tillika konstsamlare. I samlingen finns bland annat verk av Anders Zorn, August Strindberg, Ernst Josephson, Carl Fredrik Hill, Helene Schjerfbeck och Edvard Munch. Museet kan nästan ses som ett konstverk i sig med sin distinkta design av arkitekterna Gert Wingårdh och Anna Höglund. Tänk på att samlingen endast kan ses vissa tider och då i sällskap med museivärd.

Stockholm Toy Museum

Stockholm Toy Museum

Stockholm Toy Museum har en unik samling med över 40 000 leksaker och serier. Norra Europas största! Det är ett riktigt trevligt leksaksmuseum som ligger i ett spännande bergrum på Skeppsholmen, en före detta militäranläggning. Passar både barn och nostalgiska föräldrar och farföräldrar.

The Viking Museum

The Viking Museum Stockholm

The Viking Museum, Vikingamuseet, är ett fängslande upplevelsemuseum på Djurgården. Lär dig om vikingarnas äventyr på haven, plundringarna, handeln, slagen. Känn på tyngden av ett svärd, doften av kära och torkad fisk och prova en vikingahjälm. Gå gärna på guidad tur. Tänk på att det är olika tider på turer på svenska och engelska.

Aktiviteter i Stockholm

Det finns mängder med aktiviteter och upplevelser att utforska i Stockholm. Här är vårt urval.

Gå på guidad tur

Guidad tur till fots - stadsvandring i Stockholm

Gå på sightseeing till fots i Stockholm, stadsvandring alltså, för att lära dig mer om stadens historia och kultur. Med en kunnig guide får du även höra inspirerande berättelser och anekdoter kring huvudstadens rika arv. En billig upplevelse men ack så intressant!

Åk med Stockholm hop on hop off-buss

Stockholm hop on hop off turistbuss

Med Stockholm hop on hop off-buss kan du utforska stadens sevärdheter i din egen takt. Du har möjlighet att stiga av och på vid olika hållplatser längs rutten, vilket gör det enkelt att besöka platser som Gamla stan, Vasamuseet, Historiska museet och Skansen. Det är ett smidigt sätt att upptäcka Stockholm samtidigt som du lyssnar på intressanta kommentarer om stadens historia och kultur.

Hela turen har 18 stopp och tar runt 80 minuter. Enligt oss ett underskattat sätt att ta sig runt i Stockholm om du vill hinna upptäcka flera sevärdheter samma dag.

Utforska Stockholms restauranger

Grillad getost på spansk restaurang i Stockholm

Bland de bästa sakerna att göra i en stad, inte minst i Stockholm, har med matupplevelser att göra. Här finns något för alla. Trendig Street Food, restauranger från världens alla hörn, Sushi, snabbmat, mysiga kvarterskrogar och hela 38 restauranger som är omnämnda i Michelinguiden.

 • Babette
 • Allegrine
 • Triton
 • Bar Agrikultur
 • Mathias Dahlgren-Matbaren
 • Kagges
 • Lilla Ego
 • Nour
 • Sushi Sho
 • Operakällaren
 • Etoile
 • Aloë
 • Adam / Albin
 • AIRA
 • Frantzén
 • Ekstedt

Östermalmshallen

Östermalmshallen saluhall Stockholm

Östermalmshallen är en anrik saluhall från 1888 på Östermalm i Stockholm. Här hittar du ett exklusivt utbud av färska delikatesser, lokala råvaror, och internationella smaköverraskningar. Hallen är känd för sina högkvalitativa produkter och härliga atmosfär av matkultur. Många kommer hit för lunch, middag ett mellanmål eller för att ta en fika – det är ett hett tips!

Shopping

Mood Stockholm

Stockholm bjuder på mängder med möjligheter till shopping. Här är ett litet urval:

 • Drottninggatan: Stockholms främsta gågata med många klädesbutiker, varuhus och internationella kedjor.
 • NK (Nordiska Kompaniet): Ett exklusivt varuhus med internationella och svenska designerkläder, accessoarer och kosmetika.
 • Biblioteksgatan: En elegant gata där du hittar lyxiga butiker och internationella varumärken.
 • Södermalm: Ett trendigt område med många små butiker och vintageaffärer. Besök SoFo (Söder om Folkungagatan) för unika shoppingupplevelser med kläder från designers.
 • Sturegallerian: Ett shoppingcenter vid Stureplan med exklusiva butiker, designermode och inredning.
 • Gamla stan: Utforska de pittoreska gränderna i Gamla stan för hantverk, souvenirer och små butiker.
 • MOOD Stockholm: En modern galleria med fokus på mode, design och matupplevelser.
 • Hötorget och Hötorgshallen: Ett område känt för sina marknader och livsmedelsbutiker med färska produkter.
 • Åhléns City: Ett stort varuhus med ett brett sortiment av kläder, skor, heminredning och kosmetika.
 • Bromma Blocks och Mall of Scandinavia: Två stora köpcentrum med ett omfattande utbud av butiker, restauranger och underhållning.

Koppla av på spa

Elite Hotel Marina Tower Spa (Sturebadet)

I Stockholm finns flera sköna span och wellness där du kan koppla av från vardagens stress.

 • Sturebadet Marina Tower: Ett exklusivt spa i anrika Saltsjöqvarn från 1890.
 • Yasuragi Hasseludden: Japanskt spa med varma källor och avkopplande miljö.
 • Welcome Hotel Barkaby Spa: Prisvärt spa i närheten av Stockholm Quality Outlet
 • Centralbadet: Ett vackert spa i jugendstil vid Drottninggatan. Har unik yogamassage.
 • Nordic Spa & Fitness: Stockholms lyxigaste spa hittar du på Grand Hôtel med fantastisk utsikt över vattnet.
 • Selma CitySpa: Beläget högst upp i Clarion Hotel Sign med uppvärmd takpool under hela året.

Afternoon Tea

Afternoon Tea i Stockholm

Det brittiska fenomenet Afternoon Tea går även att uppleva i Stockholm. Det är en lyxig upplevelse där du får njuta av delikata bakverk, scones och ett urval av teer i elegant omgivning.

 • Grand Hôtel Stockholm: Detta klassiska hotell erbjuder en förstklassig Afternoon Tea-upplevelse med utsikt över Slottet och Gamla stan.
 • Hotel Diplomat: Ett vackert hotell vid Strandvägen som erbjuder en elegant Afternoon Tea i sin tesalong en halv trappa upp.
 • Fotografiska: Förvandlar söndagar från ”trist till teariffic” med fantastisk utsikt och entré till fotomuseet inkluderad.
 • Högberga Gård: Med vackra vyer över Stockholms inlopp, 15 minuter från centrum.
 • Capitol: Titta på film samtidigt som du avnjuter ditt te.
 • Lady Hamilton Hotel: Romantisk miljö i Gamla Stan.
 • Tea & Garden: Afternoon Tea i Vasastan.
 • Chaikhana: Specialiserat tehus i Gamla stan.

Gröna Lund

Gröna Lund nöjespark

I nöjesparken Gröna Lund på Djurgården finns något för alla åldrar. Det är en klassisk plats att besöka för stockholmare såväl som för turister. Adrenalinfyllda åkattraktioner, underhållning och konserter i skön mix.

Japansk teceremoni på etnografiska museet

På Etnografiska museet i Stockholm finns en separat paviljong, ett äkta tehus där du kan prova på den tradiditionella japanska teceremonin. Aktiviteten går att boka från maj till och med oktober.

Varukorg0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0