Integritetspolicy

Detta är vår integritetspolicy för webbplatsen upplevelsestockholm.se. Här berättar vi hur vi behandlar dina personuppgifter så att du kan känna dig trygg när du använder denna tjänst.

Vad menar vi med ”personuppgift”? Det är en bit information som på något sätt kan härledas till dig som individ.

Vad menar vi med ”behandla”? Definitionen är att på något sätt samla in, bearbeta, hantera eller lagra information om dig.

Vår utgångspunkt är att behandla så få personuppgifter som möjligt för att skydda din integritet. Vi följer dataskyddsförordningen (GDPR) fullt ut. I korta drag innebär det att du som användare får använda denna tjänst om du vill utan att vi samlar in eller sparar några personuppgifter.

Cookies – kakor

När du besöker upplevelsestockholm.se får du en fråga om du vill acceptera kakor eller inte (samtycke). Här har du rätt att avstå från att vi lagrar cookies.

Vi använder kakor mycket sparsamt. Till exempel har vi inte Google Analytics på sajten. Istället samlar vi in trafiken med ett verktyg som heter Koko Analytics, som respekterar din integritet. Du kan läsa mer om det här.

Våra kakor används först och främst för sajtens tekniska funktionalitet.

När du besöker någon av våra samarbetspartners placeras en kaka i din webbläsare så att vi kan få provision på försäljningen. Vi vill dock understryka att det inte är vår webbsajt som sparar dessa cookies och vi får inte tillgång till någon som helst information om dig.

Om du vill avstå från dessa cookies så är du välkommen att göra det, men det är i så fall när du kommer till våra samarbetspartners som du behöver tacka nej till lagring av cookies.

Läs mer om kakor hos PTS.

Information som vi samlar in

Vi samlar endast in information efter att ha bett om ditt samtycke. Med detta menar vi inte cookie-popupen utan i händelse av att vi explicit frågar om vi får samla någon form av information.

Exempel på detta är om vi erbjuder dig att registrera dig i vårt nyhetsbrev. Då behöver du givetvis lämna din e-postadress, vilken sparas.

Ett annat exempel är om vi ber dig att lämna din e-postadress för att ta del av ett erbjudande.

Hur lagrar vi informationen?

Vår server är placerad i Sverige hos en leverantör med gott rykte och hög säkerhetsstandard. Webbplatsen och alla data sparas med högsta sekretess och bakom starkt lösenordsskydd. Dessutom använder vi programvara för att motverka dataintrång.

Så avstår du från att persondata lagras

Om du har lämnat ifrån dig personuppgifter (till exempel din e-postadress) till oss vid något tillfälle har du rätt att begära att alla uppgifter raderas. Dessutom har du rätt att fråga oss om det finns några personuppgifter som härrör till dig lagrade.

Vill du göra det ber vi dig kontakta kontakt@upplevelsestockholm.se.

Du kan också tacka nej till att kakor lagras i samband med att du kommer till hemsidan första gången.

Om du vill läsa mer om dina rättigheter hänvisar vi dig till Integritetsskyddsmyndigheten, vars riktlinjer vi anpassar oss efter.

Tips: Ifall du vill känna dig säker på att inga cookies sparas i din browser oavsett om du tackar ja eller nej i cookiepopupen, på denna eller på andra webbplatser, kan du surfa i privat / incognito-fönster. Du kan också när som helst rensa alla dina cookies i din webbläsare.

Giltighet

Denna integritetspolicy och cookiepolicy gäller från och med 2023-07-21 och tills vidare. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera villkoren utan att informera nya eller tidigare användare.

Ansvarig utgivare

Harvedge AB, org nr: 559420-4561

Varukorg0
Det finns inga produkter i varukorgen!
Fortsätt handla
0